Zmeny, ktoré vás čakajú od leta 2011

Radi by sme vás informovali o zmenách, ktoré sme už vykonali, ale aj o tých, ktoré ešte len máme v pláne urobiť.

Zmeny v službách copywritingu

V úvode by sme sa chceli ospravedlniť za dlhšiu odmlku v prispievaní článkov na blog. Momentálne nás vyťažuje práca pre klientov a pripravovanie zmien. Treba však priznať, že istým spôsobom sa neaktivite podpísalo aj leto. Tiež sme ľudia a chceme oddych, preto si ho doprajeme a mali by ste tak urobiť aj vy, je to zdravé.

Od 1. júla 2011 máme v platnosti nový cenník. Nechceme, aby sa vás zmena cien dotkla, ale inak nemôžeme napredovať. Získané finančné prostriedky použijeme na skvalitnenie našich služieb. Napríklad budeme spolupracovať s externou firmou zameranou na korektúry, aby sme sa uistili o bezchybnosti textov pre klientov.

Taktiež očakávajte miernu inováciu v oblasti služieb. Mnohí ste možno nevedeli, že poskytujeme aj možnosť nechať si vytvoriť interview s ľubovoľnou osobou, s ktorou sa vopred dohodnete. V blízkej budúcnosti vylepšíme jednotlivé texty popisujúce naše služby, aby ste mali k dispozícii kvalitné informácie.

Veríme, že koncom leta uvidíte aj nový vzhľad tejto stránky. V tomto sme doposiaľ nemali veľa šťastia, a tak sme si najali dizajnéra Tomáša Chorváta, ktorý to tu “uprace”. Ak máte nejaké návrhy na vylepšenie funkcionality webu, napíšte ich do komentára a veľmi nám tým pomôžete. Dobre si uvedomujeme, že súčasné riešenie nie je vyhovujúce, práve preto sa obraciame aj na vás.

Napokon sa chceme ešte dodatočne ospravedlniť za menší výpadok, ktorý nastal v piatok 8. júla podvečer. Chyba už bola napravená, a tak je vám obsah tohto webu prístupný. Je možné, že tento stav sa v budúcnosti zopakuje práve kvôli novému dizajnu. Preto vás všetkých prosíme o pochopenie.

Na záver vám už len prajeme príjemné leto a veľa oddychu!


3 reakcií na “Zmeny, ktoré vás čakajú od leta 2011

  1. Prečo je tento dizajn nevyhovujúci… Myslím, že ja sa tu cítim celkom príjemne až na pár prvkov, ktoré si myslím zvládnete aj bez dizajnéra.

    • Rozhodli sme sa investovať do dizajnu, aby bol jedinečný a tým sa odstránia aj tieto drobné chyby. Chceme pridať určité riešenia na mieru, tak snáď to dobre dopadne a bude tu príjemne aj potom.

  2. rozloženie sa v podstate meniť nebude. pribudne pár vylepšení, mierna úprava farieb a trošku sa to osvieži, pričom sa zachová jednoduchosť aktuálneho dizajnu 🙂 tak dúfam, že sa bude páčiť 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *