Staňte sa verným zákazníkom a ušetrite

Ako možno viete, naši verní zákazníci sú pre nás dôležití, a preto sme pre nich pripravili akciu. Dúfame, že aspoň takto oceníme vašu vernosť značke Akopisat.sk.

verni zakaznici

Pridajte sa k verným zákazníkom

Ak ste si už u nás niekedy objednali službu, automaticky sme vás zaradili k verným zákazníkom. Takú istú šancu máte aj teraz, ale pozor! Pokiaľ chcete využiť všetky výhody tejto akcie, musíte sa stať naším zákazníkom do 30. júna!

Výhody, ktoré vám ušetria peniaze

S platnosťou od 1. júla 2011 zavedieme na naše služby v oblasti copywritingu nový cenník. Dôvodom je poskytovanie lepších a komplexnejších služieb, ktorými sa vám snažíme prispôsobiť.

Nechceme však nikomu z našich stálych klientov spôsobiť nečakané výdavky, preto sme sa rozhodli, že verní klienti budú za služby platiť podľa starého cenníka. Ten bude platný celý júl a august v tomto roku a bude sa vzťahovať na všetky dohody uzavreté v danom období.

Byť verným zákazníkom sa teda oplatí. Stačí, ak do 30. júna využijete akúkoľvek našu službu a ste automaticky zaradený medzi našich verných klientov, na ktorých sa táto akcia vzťahuje.

Pre podrobnejšie informácie o našich službách si prezrite sekciu copywriting.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *