Fenomén cashback – Pomôže ušetriť pri každom nákupe, ale aj zarobiť

Nové storočie prinieslo mnohé zmeny v nakupovaní. Nastal rozmach online nákupov. Ľuďom vyhovuje, že si môžu na internete pohodlne poprezerať vybrané produkty, nájsť tie najlepšie ponuky a nemusia chodiť do preplnených obchodov.

Najnovším fenoménom je cashback, ktorý navazuje na zľavové portály, ktorých popularita v posledných rokoch klesá. Pozrite sa s nami na to, čo to cashback je a ako funguje.

Najlepší cashback na Slovensku sa volá Tipli

Najobľúbenejší cashback portál Tipli.sk vznikol v susednej Českej republike v roku 2016. Postupom času expandoval do Poľska a k nám na Slovensko. Aktuálne dosahujú zapojené obchody číslo 350. Nakupovať s výhodami môžete u partnerov rôzneho zamerania od módy, nábytok, elektroniku až po cestovanie.

Samotné slovo cashback znamená peniaze späť. V praxi to vyzerá tak, že ak nakúpite u niektorého z partnerských obchodov cez portál Tipli, dostanete späť určité percento z finálnej ceny nákupu. Je to jednoduché, pohodlné a výhodné. Jediná vec, ktorú musíte urobiť, aby ste mohli šetriť svoje peniaze ešte dnes, je rýchla registrácia na Tipli.

Okrem samotného cashbacku Tipli svojim zákazníkov prináša pravidelne aktualizované zľavy a akčné letáky, vďaka ktorým viete nakupovať za výhodné ceny. U niektorých partnerov je dokonca možné, aby sa kombinovala zľava spolu s cashbackom. Na portáli Tipli.sk tiež môžete sledovať sekcie Magazínu, kde nájdete rôzne tipy a triky ako nakupovať za najlepšie ceny.

Tipli affiliate program

S Tipli nemusíte len šetriť, ale rovno zarábať. Zaregistrujte sa a pridajte sa k affiliate partnerom. Cez Tipli affiliate program môžete mesačne zarobiť tisícky eur. Ak umiestnite na svojej stránke banner alebo textový odkaz, za každého zákazníka, ktorý na Tipli nakúpi, dostanete finančnú odmenu.

Nemusíte sa ničoho obávať, Tipli je dôveryhodná spoločnosť, ktorá sa teší priazni tisícok zákazníkov. K registrovaným partnerom patria e-shopy ako ZOOT, BIBLOO, Kiwi, Booking.com, Nay elektro a mnohé ďalšie. Pozrite si recenzie na internete či Facebooku a pridajte sa k Tipli affiliate programu ešte dnes.


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *